Montering af terrasse

Få hjælp af Toke montage

Montering af terrasse

Har du brug for en dygtig håndværker, som effektivt kan bygge din nye træterrasse eller lægge fliserne til din nye fliseterrasse?
Toke Montage hjælper dig effektivt i mål med dit projekt. Vi har erfaring med både træterrasser og fliseterrasser, samt hegn om terrassen med blandt andet glaspartier og indbygget lys.
Vi lægger ud med et godt møde, hvor vi gennemgår dine ønsker og spørger ind til dit projekt. Vi tager hensyn til placering og skyggetid, og kommer med anbefalinger og gode råd, så du undgår at falde i nogle typiske faldgruber. Vi bidrager desuden med masser af inspiration, hvis du ønsker flere idéer på banen end dine egne.

Vi lægger fliserne til din fliseterrasse eller havegang

Toke Montage lægger stabilgrus og vibrerer, så fundamentet er solidt og jævnt. Dernæst lægger vi fliser af enhver slags og i ethvert tænkeligt mønster. Det kan være i forbindelse med en hel terrasse eller blot en flisegang omkring huset.

Vi bygger din træterrasse

Vi bygger din træterrasse præcis, som du ønsker den. Måske har du et ønske om et ’skibsdæk’ omkring et hjørne af huset. Måske ønsker du en særlig form på terrassen eller brædderne lagt i et specielt mønster.

Kombination af træ og fliser

Vi tilbyder også at bygge en funktionel terrasse i en kombination af træ og fliser. Brædderne på træterrassen kan om vinteren blive meget glatte. Her anbefaler vi et mix af træ og trædefliser, så terrassen ikke udgør samme risiko for faldulykker.

Hegn med indbygget lys

Som noget særligt tilbyder Toke Montage at opsætte hegn om din terrasse med indbygget lys. Belysning er et vigtigt element i at skabe den rette atmosfære og stemning på din terrasse – og her er masser af nye, spændende muligheder for at sætte dit eget personlige og unikke præg på din terrasse. Hegnet kan være i form af glaspartier eller træ, og belysningen kan være i form af spots, sensorlamper, indbyggede LED-lys på rulle og med eller uden fjernstyring.

Toke Montage ApS
Ørslevvej 116
4760 Vordingborg

CVR: 39042568
+45 20 78 16 56
info
@tokemontage.dk