Montering af ’saml selv’ og ’byg selv’

Drivhuse, orangerier, legehuse, legearrangementer, trampoliner, annekser, haveskure og carporte
Har du købt et saml selv-sæt, og ønsker du hjælp til at samle det?

Toke Montage samler alle former for saml selv-byggeprojekter for dig. Hurtigt, sikkert og professionelt!
Vi samler drivhuse og orangerier af alle størrelser og mærker, legehuse, legearrangementer (med legetårn, rutschebane, gynger, mv.), trampoliner, annekser, haveskure og carporte. Kort sagt alt inden for saml selv-byggeprojekter!

Vi har erfaringen og kompetencerne, så du trygt kan overlade projektet til os. Vi har fokus på sikker og forsvarlig montage, som holder til både vind og vejr og daglig brug.

Legehuse og legearrangementer

Når du bygger et legearrangement til dine børn, er det selvsagt vigtigt, at det er samlet sikkert og forsvarligt, så du er tryg ved at lade dine børn lege på det/i det. Toke Montage står for professionelt håndværk med fokus på, at hver en detalje skal være i orden.

Trampoliner

Vi monterer den nye trampolin og sørger for at den ikke blæser væk i den første storm. Hvis du ønsker trampolinen monteret i et hul i jorden for ultimativ sikkerhed for dine børn, så sørger vi for både udgravning og montering.

Saml selv-huse

Din nye carport skulle helst være et sikkert og solidt sted for din bil, dit drivhus et godt sted for dine planter, og dit legehus et godt sted at lege for dine børn.

Udover at samle selve huset, så det står knivskarpt og solidt, så sørger vi for, at huset lever op til dine ønsker og behov. Det betyder også, at vi tager os tid til at gennemgå projektet med dig, så du får den mest optimale løsning.

I de fleste saml selv-huse er der et behov for el og belysning. Det kan være i forbindelse med åbne- og lukkemekanismer, sensorlamper, stikkontakter, fjernstyring af installationer, mv. Det gælder både drivhuset og annekset, carporten og redskabsskuret.

Kontakt os med det samme, hvis du har et saml selv-projekt, som du gerne vil i mål med effektivt og professionelt.

Toke Montage ApS
Ørslevvej 116
4760 Vordingborg

CVR: 39042568
+45 20 78 16 56
info
@tokemontage.dk