Montering af nyt køkken

Få hjælp af Toke montage

Montering af nyt køkken?

Tillykke med dit nye køkken! Nu mangler du bare en dygtig håndværker til at sætte køkkenet op for dig. Det nytter ikke meget, at du har valgt det smukkeste køkken, hvis opsætningen halter, lågerne hænger skævt, eller listerne ikke er fastgjort ordentligt.

Toke Montage står for et professionelt resultat i forbindelse med opsætning af dit nye køkken. Vi samler alle elementer og monterer køkkenet, så linjerne er snorlige, og dit køkken står helt skarpt. Vi sørger også for funktionelle stikkontakter og installation af hårde hvidevarer.

Vi går op i at levere et godt stykke håndværk, hvor hver en lille detalje er på plads. Derudover kan du forvente at blive mødt af en imødekommende og dygtig håndværker med hang til smil og godt humør.

Vi har gode forhandleraftaler med Invita Køkkener og Vordingborg Køkkenet, men vi monterer naturligvis køkkener af alle mærker. Du slipper for besværet og er sikker på et godt og smukt resultat i sidste ende.

Montering af køkken på hele Sydsjælland, Lolland-Falster og Møn. Uanset om du er privat boligejer eller virksomhedsejer.

Modernisering af det eksisterende køkken

Hvis dit køkken ellers fungerer upåklageligt, og du udelukkende ønsker et nyt visuelt udtryk af køkkenet, så kan du nøjes med at modernisere køkkenets front.
Vi tilbyder udskiftning af enkelte elementer, såsom låger, fronter og greb. Her kan du på en nem og billig måde opgradere dit køkken, så det passer til den stil, du ønsker.

Rådgivning i forbindelse med montering af køkken

Hvis du ønsker rådgivning i forbindelse med montering af nyt køkken, så står vi også til rådighed. Vi bidrager gerne med sparring i hele processen, når du skal vælge køkkenelementer og træffe beslutning om funktionel indretning, placering af elementer, stikkontakter, mv.
Vi har stor erfaring på området, og kan give dig gode råd, vejledning og inspiration til løsninger, du måske ikke selv havde tænkt på. Vi hjælper også med opmåling og bestilling, hvis du ønsker det.

Toke Montage ApS
Ørslevvej 116
4760 Vordingborg

CVR: 39042568
+45 20 78 16 56
info
@tokemontage.dk