Montering af Garderobeskabe

Et garderobeskab er i dag andet og mere end en bøjlestang og 5 hylder. Der findes uanede muligheder for at sammensætte dit eget unikke garderobeskab, så det opfylder lige præcis dine behov for opbevaring. Og ja, det kan være lidt af en jungle, når der er så mange valgmuligheder. Måske drømmer du om det ultimative ’walk in closet’?
Toke Montage samler og monterer dit nye garderobeskab, men vi tilbyder også at være med på sidelinjen helt fra starten af processen.

Indretning af dit garderobeskab

Vi guider dig igennem de valg, du skal træffe og rådgiver dig i forhold til sammensætningen af elementer, med hensyn til:

  • Behovet for opbevaring
  • Funktionel indretning
  • Det æstetiske og visuelle indtryk

Du skal tage stilling til selve opbevaringen, og her er der utallige specifikke muligheder såsom udtræksskuffer, buksebøjler, udtræksbøjler, kurve, bakker, opdelere, skohylder og meget mere.
Undervejs skal du tænke funktionelt og praktisk i forhold til din daglige brug af skabet, såsom åbne- og lukkemekanismer, skydedøre, praktisk lys, mv.
Sidst, men ikke mindst, skal du tage hensyn til, hvordan skabet tager sig ud i materialer, farve/nuance/træsort, fronter, greb, lys og spejle, mv.
Vi giver inspiration og spørger ind til dine behov, så det bliver lettere at indkredse de rette valg. Det handler ikke alene om dit tøj og dine sko, og hvad du ellers ønsker at opbevare i dit skab, men også om dine daglige rutiner og dine drømme.

Opmåling og bestilling

Vi foretager gerne opmåling til skabet og bestiller materialerne hjem, hvis du ønsker det. Mange af vores kunder er glade for den service, at de kan overlade det hele til os. Vi kender hele ’møllen’, og foretager bestillingen hurtigt og uden at køre sur i de forskellige mål.

Samling og montage

Når alle materialer er i hus, samler vi effektivt dit garderobeskab og sørger for, at al indvendigt som udvendigt lys og el er monteret korrekt, at alle elementer er funktionelle og visuelt smukke, og at garderobeskabet står fast og solidt.

Toke Montage ApS
Ørslevvej 116
4760 Vordingborg

CVR: 39042568
+45 20 78 16 56
info
@tokemontage.dk