Montering af døre og vinduer

Skal du have udskiftet døre og vinduer i dit hus?
Toke Montage står for effektiv og professionel udskiftning og montering af vinduer og døre. Altid med fokus på god finish, imødekommende kundeservice og højt humør.
Nye vinduer og døre giver et gevaldigt løft af dit hus’ udseende. Forskellen kan være markant både indvendigt og set udefra. Derudover giver udskiftningen som regel en stor besparelse på din varmeregning, da nye vinduer generelt er langt mere energivenlige og bedre til at holde på varmen, end de var tidligere.
Vi udskifter alt fra et enkelt vindue eller en dør til alle vinduer og døre i hele parcelhuset eller villaen. Vi anvender typisk produkter af mærkerne: Velux, Spar, og KBK. Hvis du foretrækker andre mærker, så er det selvfølgelig også fint.
Vi står gerne for alt, inklusiv at rådgive dig, at foretage opmålingen, bestille vinduer og døre hjem, afmontere de gamle vinduer og døre, samt montere de nye. Og så forlader vi naturligvis først opgaven, når alt er 100 % i orden, og du er fuldt tilfreds.

Mere dagslys i din bolig?

Toke Montage laver også hul til et nyt vindue, en ny dør, terrassedør eller et nyt glasparti, så du får mere dagslys i din bolig.
Når du ønsker et nyt vindue eller en dør, hvor der tidligere var en lukket mur, er det vigtigt at være opmærksom på rør og kabler i muren.
Toke Montage har måleinstrumenter, som kan afsløre disse rør og kabler. Derved kan vi på bedste og mest forsvarlige vis, afmontere og efterfølgende samle rør og kabler igen, så installationen forbliver intakt.

Nye vinduer og døre i hele Sydsjælland, på Lolland-Falster og Møn! Kontakt os endelig, uanset om du er privat boligejer eller virksomhedsejer. Toke Montage leverer godt håndværk og god kundeservice til gennemsigtige priser.

Toke Montage ApS
Ørslevvej 116
4760 Vordingborg

CVR: 39042568
+45 20 78 16 56
info
@tokemontage.dk