Montering af badeværelsesmøbel

Søger du en dygtig håndværker til montering af badeværelsesmøbel?
Toke montage har stor erfaring med opgaven, så vi monterer hurtigt og effektivt dit nye badeværelsesmøbel. Vi har fokus på detaljen, så du er sikker på, at dit nye møbel tager sig lige så godt ud som i brochuren.

Undgå ’gør det selv’-helvede

Når du køber et nyt badeværelsesmøbel i IKEA eller BAUHAUS eller et andet møbelhus eller byggemarked, så er der stadig en stor opgave i at samle elementer, samt montere og installere møblet i dit hjem. Måske kan du klare opgaven selv – og måske indser du, at det er bedre og hurtigere at få en professionel til det, hvis resultatet skal blive godt.
De fleste har erfaringer med at samle møbler selv – og for nogle sker det desværre, at der er skruer til overs, at de vender en liste forkert, eller at de rammer forkert med hammeren, så der kommer et mærke i selve møblet. Det er super ærgerligt, når du nu lige var så glad for dit nye møbel.
Med badeværelsesmøbler er det endda lige en tak vanskeligere. Nogle badeværelsesmøbler er meget tunge at håndtere pga. en indbygget vask. Mange badeværelsesmøbler ophænges på væggen, hvilket kan være lidt af en udfordring. Desuden er belysning ofte en integreret del af et badeværelsesmøbel – og hvordan fikser man lige det?

Vi sørger for et professionelt resultat

Toke Montage står for det hele, når du skal have monteret et badeværelsesmøbel. Vi samler dit møbel og monterer det. Hvis du har brug for rådgivning, inden du vælger et badeværelsesmøbel, så står vi også til rådighed. Vi hjælper gerne med opmålingen og med at bestille produkter hjem til dig. Vi sørger for, at al el-arbejde og VVS-arbejde er på plads, inden vi kører igen.
Vi leverer godt håndværk og imødekommende rådgivning ved hver eneste opgave.

Toke Montage ApS
Ørslevvej 116
4760 Vordingborg

CVR: 39042568
+45 20 78 16 56
info
@tokemontage.dk